Magnetisk Nanopartikel

Når et stykke af en magnetisk materiale er lavet mindre og mindre, er køber enklere magnetisk domænenavn struktur, eftersom mindre domæne vægge er nødvendige for at minimere omstrejfende feltet energi. Den yderste grænse er repræsenteret ved en enkelt domæne partikler. Magnetiske nanopartikler er nyttige for en bred vifte af applikationer fra datalagring til medicinsk billedbehandling.

Forskellige flame spray forhold og deres indvirkning på den resulterende nanopartikler

Høj kapacitet oplysninger opbevaring, for eksempel, kræver mindre partikelstørrelse at reducere partikelstørrelsen sænker anisotropi energi, der er ansvarlig for at holde de magnetiske momenter langs bestemte retninger, og det bliver sammenlignelige med den termiske energi. Termiske fluktuationer randomisere magentic øjeblikke (medmindre ydre magnetfelt anvendes), som er essensen af ​​den såkaldte superparamagnetiske adfærd. Core / shell struktureret magnetiske systemer har en ekstra kilde til anisotropi, som øger stabiliteten af ​​magnetiske momenter op til en vis temperatur kaldes blokering temperatur.

(Fortsat læsning ...)

Du er måske også

Hvad er Nanopartikel? Nanopartikler er partikler, der har en ...
Austenit (Gamma Iron) austenit, også kendt som gamma-fase ...
Whai er rustfrit stål? en rustfri stål art deco skulptur ...
Typer af materialer Metaller: Metaller er elementer ...
Grab Denne widget

Materials Science - Oversigt

Materialer kan være naturligt - som træ eller menneskeskabte - som plastik. Materialelære er et tværfagligt felt anvende egenskaberne for stof til forskellige områder inden for videnskab og teknik. Denne videnskabelige felt undersøger sammenhængen mellem strukturen af materialer på det atomare og molekylære skalaer og deres makroskopiske egenskaber. Med betydelige mediernes opmærksomhed fokuseret på nanovidenskab andnanotechnology i de seneste år har materialevidenskab været fremdrives i front på mange universiteter. Materialer videnskab også beskæftiger sig med grundlæggende egenskaber og karakteristika af materialer.

Materialelære er et tværfagligt felt anvende egenskaberne for stof til forskellige områder inden for videnskab og teknik.

Materialer videnskab er en anvendt videnskab beskæftiger sig med forholdet mellem struktur og egenskaber af materialer. Kemikere, der arbejder i marken studere, hvordan forskellige kombinationer af molekyler og materialer resulterer i forskellige egenskaber. De bruger denne viden til at syntetisere nye materialer med særlige egenskaber. Eduardo Kamenetzky, en ledende forsker ved Cytec Industries, forklarer: "Det centrale begreb i materialevidenskab, vedrører mikrostrukturen af ​​et materiale til de egenskaber, du ønsker, det skal have. Ved at arbejde med mikrostruktur, kan du skræddersy den centrale egenskaber af dette materiale. "Materialer forskerne generelt er ansat i industrien eller i laboratorier, hvor fokus er på at udvikle produkt-relaterede teknologier. Barry Speronello, en ingeniørmæssig stipendiat ved Englehard Corporation, er enig: "Der er et dusin dårlige ideer for hver rimelig idé, og et dusin retfærdige ideer til hver enkelt god idé.

(Fortsat læsning ...)

Du er måske også

Kompositmaterialer Kompositmaterialer er dannet ved ...
Biomaterialer Multiple roller for biomaterialer i stamceller ...
Biomimetik (biomimetik) Biomimetik (også kendt som biomimetik, ...
Hvad er nanoteknologi? Nanoteknologi er ingeniør ...
Grab Denne widget

Hvad er Nanobots?

Nanorobotics er den nye teknologi inden for at skabe maskiner eller robotter, hvis komponenter er på eller tæt på mikroskopisk skala af en nanometer. Mere specifikt, nanorobotics refererer til nanoteknologi ingeniørdisciplin for at designe og bygge nanorobotter, med enheder, der varierer i størrelse fra 0,1 til 10 mikrometer og bygget af nanoskala eller molekylære komponenter. Navnene nanobots, nanoids, nanites, nanomaskiner eller nanomites er også blevet brugt til at beskrive disse enheder i øjeblikket under forskning og udvikling.

I 2020, mener forskere på Rutgers University, at nanorobotter vil blive sprøjtet ind i blodbanen og administrere et lægemiddel direkte til en inficeret celle. Dette nanorobot har et kulstof nanorør krop, en biomolekylære motor, der driver det, og peptid lemmer at orientere sig. Fordi det er sammensat af biologiske elementer såsom DNA og proteiner, vil det være let fjernes fra kroppen (Billede venligst udlånt af Bio-Nano Robotics team på Rutgers Universitet:. Constantinos Mavroidis, Martin L. Yarmush, Atul Dubey, Angela Thornton, kevin Nikitczuk, Silvina Tomassone, Fotios Papadimitrakopoulos og Bernie Yurke.)

Nanorobotter er teoretiske mikroskopiske enheder målt på omfanget af nanometer (1NM svarer til en milliontedel af en millimeter). Når fuldt ud fra den hypotetiske scenen, ville de arbejde på det atomare, molekylære og cellulære plan til at udføre opgaver i både den medicinske og industrielle områder, der har hidtil været kram af science fiction.

(Fortsat læsning ...)

Du er måske også

Nanomedicin - Fremtidens Medicin Nanomedicin er den medicinske anvendelse af ...
Nanomaterialer - den fremtidige teknologi Nanomaterialer er et felt, der tager en materialer ...
Svejsning Svejsning er en fabrikation eller skulpturel ...
Hvad er nanoteknologi? Nanoteknologi er ingeniør ...
Grab Denne widget

Nanomedicin - Fremtidens Medicin

Nanomedicin er den medicinske anvendelse af nanoteknologi. Nanomedicin spænder fra medicinske anvendelser af nanomaterialer, at nanoelektroniske biosensorer, og endda mulige fremtidige anvendelser af molekylær nanoteknologi. De nuværende problemer for nanomedicin inddrage forståelsen af spørgsmål vedrørende toksicitet og miljømæssige konsekvenser af nanoskala materialer.

Nanomedicin er den medicinske anvendelse af nanoteknologi

Nanomedicin forskning modtager midler fra det amerikanske National Institute of Health. I april 2006 anslog tidsskriftet Nature Materials, at 130 nanotekno-baserede lægemidler og levering systemer blev udviklet på verdensplan. Nanomedicin søger at levere et værdifuldt sæt af forsknings-værktøjer og klinisk nyttige enheder i den nærmeste fremtid. The National Nanotechnology Initiative forventer, at nye kommercielle applikationer i den farmaceutiske industri, der kan omfatte avancerede drug delivery systemer, nye behandlingsformer, og in vivo billeddannelse. Neuro-elektroniske grænseflader og andre nanoelektronik-baserede sensorer er et andet aktivt Målet med forskningen. Længere nede på linjen, mener den spekulative inden for molekylær nanoteknologi denne celle reparere maskiner kunne revolutionere medicin og medicinske område.

(Fortsat læsning ...)

Du er måske også

Hvad er Nanobots? Nanorobotics er den nye teknologi feltet ...
Hvad er nanoteknologi? Nanoteknologi er ingeniør ...
Anvendelse af nanoteknologi med nanoteknologi, et stort sæt af materialer ...
Biomimetik (biomimetik) Biomimetik (også kendt som biomimetik, ...
Grab Denne widget

Nanomaterialer - den fremtidige teknologi

Nanomaterialer er et felt, der tager en materialevidenskab tilgang til nanoteknologi. Det studier materialer med morfologiske funktioner på nanoskala, og især dem, der har specielle egenskaber, der stammer fra deres nanoskala dimensioner. Et vigtigt aspekt af nanoteknologi er den stærkt øgede forhold mellem overfladeareal og volumen til stede i mange nanoskala materialer, som muliggør nye kvantemekaniske effekter.

Det studier materialer med morfologiske funktioner på nanoskala

Et eksempel er "kvante størrelse effekt", hvor de elektroniske egenskaber af faste stoffer er ændret med store reduktioner i partikelstørrelse. Nye mekaniske egenskaber af nanomaterialer er et emne for nanomekanik forskning. Groft sagt, nanoteknologi er en syntese og anvendelse af ideer fra videnskab og teknik i retning af forståelse og produktion af nye materialer og udstyr. Disse produkter generelt gøre rigelige brug af fysiske egenskaber i forbindelse med små skæl.

(Fortsat læsning ...)

Du er måske også

Hvad er nanoteknologi? Nanoteknologi er ingeniør ...
Hvad er Nanobots? Nanorobotics er den nye teknologi feltet ...
Nanomedicin - Fremtidens Medicin Nanomedicin er den medicinske anvendelse af ...
Anvendelse af nanoteknologi med nanoteknologi, et stort sæt af materialer ...
Grab Denne widget

 • Oversætter

 • Seneste kommentarer

 • RSS Metallurgyfordummies Feed

  • Magnetisk Nanopartikel 7 Okt, 2011
   Høj kapacitet oplysninger opbevaring, for eksempel, kræver mindre partikelstørrelse at reducere partikelstørrelsen sænker anisotropi energi, der er ansvarlig for at holde de magnetiske momenter langs bestemte retninger, og det bliver sammenlignelige med den termiske energi. [...]
   metalkunde
  • Materials Science - Oversigt 5 Oktober 2011
   Materialer kan være naturligt - som træ eller menneskeskabte - som plastik. Materialelære er et tværfagligt felt anvende egenskaberne for stof til forskellige områder inden for videnskab og teknik. [...]
   metalkunde
  • Hvad er Nanobots? 4 Oktober 2011
   Nanorobotics er den nye teknologi inden for at skabe maskiner eller robotter, hvis komponenter er på eller tæt på mikroskopisk skala af en nanometer (10? 9 meter). [...]
   metalkunde
 • Indtast din e-mail-adresse:

  Leveret af FeedBurner

  Abonner på en læser

  Tilføj til Google Læser eller Homepage Leveret af FeedBurner Tilføj til Mine AOL Abonner på Bloglines Abonner i NewsGator Online Site Meter
 • Besøgende

 • Live-Trafik Feed

 • Tilføj url TopOfBlogs BlogCatalog Gratis Automatisk Backlink Tekst Tilbage Links ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers Teknologi
  Khao Lak Check PageRank Min Ping i TotalPing.com Dedikeret Hosting billige løsninger Science Blogs
  Videnskab

  W3 Directory - World Wide Web Directory

 • Copyright © 1996-2010 Metallurgi for Dummies. Alle rettigheder forbeholdt.
  Jarrah tema ved Skabeloner Næste | Powered by WordPress